Menu

Kukkatoimitukset

 

Kuljetuspalvelumme toimittaa kukat arkisin ja lauantaisin (sunnuntaisin ja arkipyhinä ei kuljetuksia) postinumero alueille

Kanta-Joensuun kirkot ja kappelit 5,00€/tuote

80100 – 80130 15,00€/tuote

80140- 80260 18,00€/tuote

80710- 80910 26,00€/tuote

Toimitettavat tilaukset on tehtävä hyvissä ajoin kuitenkin viimeistään edellisenä päivänä klo 14.00 mennessä, maanantaille perjantaina klo 15.00 mennessä.

Toimitusehdot

 

Tuotteet

Kaikki tuotteemme tehdään käsityönä valitsemasi tuotteen mukaan paikanpäällä omassa myymälässämme. Koska kukan sidonta on käsityötä ja käytetyt materiaalit ja niiden ulkonäkö ja väri voivat vaihdella sesonkien ja vuodenaikojen mukaan, voi kuvassa ja tehdyssä tuotteessa olla pieniä eroja. Kukkien ja sidontatyön laatu on varmistettu ja saatte varmasti tuoreet kukat ja hyvin sidotun tuotteen. Mikäli tuotteeseen joudutaan tekemään oleellisia muutoksia, ollaan tilaajaan yhteydessä ennen tuotteen tekemistä.

 

Toimitus

Toimitamme kukkia arkipäivisin maanantaista lauantaihin. Voit valita haluamasi toimituspäivän ja aikaikkunan, jonka aikana kukka toimitetaan vastaanottajalle. S-kukan verkkokaupassa ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset toimitetaan tai ovat noudettavissa S-kukasta aikaisintaan seuraavana arkipäivänä klo 10.00 jälkeen, ennen kello 16 tehdyt tilaukset seuraavan päivänä kello 14 jälkeen, kello 16 jälkeen tehdyt tilaukset ylihuomenna kello 10 jälkeen. Viikonloppuisin perjantaina klo 15 ja sunnuntain välillä tehdyt tilaukset toimitetaan kotiin tai ovat noudettavissa myymälästä pääsääntöisesti aikaisintaan seuraavana maanantaina klo 14 jälkeen. Soittamalla myymälään voit tiedustella mahdollista aikaisempaa toimitusta tai noutoa. Emme toimita kukkia juhlapyhinä tai sunnuntaisin.

Kuljetamme kukkia kotiin ainoastaan rajatuille postinumeroalueille.

Kuljetushintamme vaihtelevat toimitusalueen ja -ajankohdan mukaan 5,00€ -26,00 €. Tarkat kuljetushinnat löydät tästä >>

Kukat toimitetaan arkena klo 8-19 välillä, lauantaisin klo 8-16.

Surukukat kuljetamme halutessasi tilaisuuspaikalle rajatulla alueella. Siunauspaikalle vietävän tuotteen kuljetuskulu on 5,00 €/kuljetus. Jos valitsemaasi toimituspaikkaa ei ole listassa, voit tiedustella kuljetusmahdollisuutta myymälästämme, puh. 010 762 3821

Voit valita myös noudon S-kukan myymälöistä. Nouto on maksuton.

S-kukka pidättää oikeuden peruuttaa tilauksen, mikäli toimitusosoite on yllä ilmoitetun toimialueen ulkopuolella. Jos tilaus peruutetaan S-kukan toimesta, koko maksettu tilaushinta palautetaan asiakkaalle.

Lisätietoja kukkien toimittamisesta saat myymälästämme, puh. 010 762 3821

 

Tilaajan tietojen oikeellisuus

Tilaaja vastaa siitä, että tilaajan sekä vastaanottajan tiedot on annettu oikein. S-kukka ei ole vastuussa tilaajan antamien mahdollisesti virheellisten tietojen aiheuttamista haitoista tai viivästymisistä. Tällaisia tietoja voi olla mm. osoitetiedot, puhelinnumero ja ovikoodi.

Jos tilausta ei voida toimittaa perille virheellisten tietojen vuoksi, S-kukka ei lähtökohtaisesti palauta tuotteen ja kuljetuksen hintaa asiakkaalle. S-kukka ei myöskään ole korvausvelvollinen, jos virheellinen tieto on aiheuttanut tuotteen laadun huononemisen tai rikkoutumisen. S-kukka ei vastaa myöskään välillisistä vahingoista, mikäli tuotetta ei ole voitu toimittaa virheellisten tai puutteellisten tietojen vuoksi.

 

Kun vastaanottaja ei ole paikalla

Kukat toimitetaan asiakkaalle tilausta seuraavana arkipäivänä tai erikseen sovittuna päivänä klo 8-19 välillä, lauantaisin klo 8-16. Jos vastaanottaja ei ole paikalla, kun lähetystä tuodaan, jätetään se lämpimänä vuodenaikana oveen / oven eteen. Kylmänä vuodenaikana toimittamatta jääneet kukat palautuvat S-kukkaan, ota tällöin yhteyttä myymäläämme puh. 010 762 3821

Kuljettaja ottaa yhteyttä ennakkoon ainoastaan poikkeustapauksissa. Mikäli kukkia ei pystytä toimittamaan, otetaan vastaanottajaan yhteyttä joko tekstiviestillä tai puhelimitse.

Toimituskuluun sisältyy yksi toimituskerta, uusintakuljetus on maksullinen.

 

Tuotetakuu, tilauksen peruminen ja reklamaatiot

Kaikki sidontatyömme tehdään aina tuoreista ja laadukkaista kukista ammattitaidolla. Tuotteen ollessa S-kukan toimitiloissa, sitä säilytetään asianmukaiset viileässä ja kosteutta lisätään tarvittaessa. Kukkien kestävyys voi kuitenkin vaihdella saadun kukkaerän mukaan.

Mikäli tuote ei ole toimitusehtojen tai sovitun mukainen, ota ensisijaisesti yhteys myymäläämme soittamalla numeroon 010 762 3821 tai sähköpostilla s-kukka@sok.fi. Yhteydenottosi perusteella selvitämme tuotteen toimituksen ja kuljetuksen yksityiskohdat ja olemme pikaisesti yhteydessä uudestaan. Mikäli prosessissa tai tuotteen laadussa on ollut virhe tai poikkeama, sovimme korvauksesta kanssasi tapauskohtaisesti.

Kukilla (tuoretuote) ei ole kuluttajasuojalain mukaista palautusoikeutta. Kukille annamme kuitenkin laatutakuun ja mikäli kukan laatu ei vastaa odotuksiasi, on tuotteesta reklamoitava välittömästi toimituksen jälkeen. Kukat ovat elävä tuote ja siksi emme voi huomioida myöhässä tulleita reklamaatioita. Reklamaatio tulee pääsääntöisesti tehdä 24 tunnin kuluessa kukkien toimituksesta. Pyydettäessä S-kukalla pitää olla oikeus nähdä tuote.

Tilauksen voi peruuttaa ilman kuluja viimeistään kolme (3) vuorokautta ennen pyydettyä toimitusaikaa. Maksun palautukset tapahtuvat käytetyn maksuvälineen mukaisesti. Jos haluat peruuttaa tilauksen, ole yhteydessä myymäläämme soittamalla numeroon 010 762 3821 tai sähköpostilla s-kukka@sok.fi

 

Maksaminen ja tietojen suojaus

Palvelussamme käy Visa ja Mastercard maksukortit, S-pankin verkkomaksuominaisuudet ja MobilePay. Kunnioitamme henkilökohtaisia tietojasi ja kaikki tietosi ovat SSL-suojattuja. Tapahtuman tositteita säilytetään asianmukaisesti suojattuna.

Mitään maksukorttitietoja ei tallenneta verkkokaupan järjestelmiin. Tiedot käsitellään ainoastaan SSL -suojatun yhteyden ylitse palveluntarjoajan maksamisjärjestelmään. SSL-yhteys tarkoittaa, että tiedot kulkevat turvallisen yhteyden kautta, eivätkä ulkopuoliset pääse lukemaan korttisi tietoja. Korttiostoissa teemme yhteistyötä auktorisoidun palveluntarjoajan kanssa. Palveluntarjoajamme käsittelee tietoja asianmukaisella tavalla ja noudattaa kansainvälisten maksukorttialan tietoturvastandardia (PCI DSS).

Palveluntarjoajamme virallinen PCI DSS sertifiointi auditoidaan säännöllisesti. Pankkitunnuksilla maksaessa asiakas ohjataan suomalaisten verkkopankkien maksupalveluihin, joissa maksutapahtumat rekisteröidään turvallisesti kunkin pankin omassa maksujärjestelmässä.

 

Säilytämme kukkatilauksia tilauksen hoitaneessa toimistossamme 2 viikkoa tilauksen toimituspäivästä. Tietojanne käytetään ainoastaan tämän tilauksen ja toimituksen hoitamiseen, emme välitä tietoja eteenpäin.

 

Lisätietoja tietojen säilytyksestä, puh. 010 762 3821