Kukat

Kukkia elämän eri tilanteisiin
Tilakoriste puukoriin

Tilakoriste puukoriin

Näyttävät tilakoristeet kosteussuojattuihin puukoreihin. Kuvan koristeilla korkeutta 85cm, toteutettavissa myös korkeampana, värivalikoima juhlan teeman mukaisesti valittavissa. Erinomaiset esimerkiksi lavanreunakoristeiksi ja/tai rajaamaan isompaa aluetta. Kysy hinta-tarjousta myymälästämme 0107623821!

Asetelma lasimaljaan

Asetelma lasimaljaan

Kuva ei tee oikeutta tämän ilmavan asetelman koolle; halkaisijaltaan asetelman alaosa on lähes 80cm! Elegantti ja siro lasinen, 40cm korkea laina-astiamme sopii erilaisiin tilaisuuksiin ja on korkeutensakin puolesta ihanteellinen jättäen pöytätilan vapaaksi. Kukitus leikkokukin vapaasti väritoivein, myös pienemmässä koossa. Kysy myymälästämme lisää!

Tilakoriste metalliastiassa

Tilakoriste metalliastiassa

  Tähän upeaan metalliseen laina-astiaan toteutetut tilakoristeet eivät todellakaan jää seinäruusuiksi vaan ottavat ylväydellä heille kuuluvan tilan! Erinomainen esimerkiksi viimeistelemään näyttävän kattaukseen tai vastaanottamaan sisäänkäynnin molemmin puolin. Kukitus voidaan toteuttaa toiveväreillä leikkokukkana tai pidempikestoisena leikkokukka-ruukkukukka yhdistelmänä. Kysy myymälästämme lisätietoja!

Yhden kukan hautajaiset Ruusu kaipauksella

Yhden kukan hautajaiset Ruusu kaipauksella – 19 €

Yhden kukan hautajaiset Ruusu kotimaa

Yhden kukan hautajaiset Ruusu kotimaa – 17,50 €

Yhden kukan hautajaiset Valkolilja muistoissani

Yhden kukan hautajaiset Valkolilja muistoissani – 21 €

Yhden kukan hautajaiset Ruusu kaunis muisto

Yhden kukan hautajaiset Ruusu kaunis muisto – 11 €

Yhden kukan hautajaiset Ruusu sinulle

Yhden kukan hautajaiset Ruusu sinulle – 11 €