Ajankohtaista

Pääsiäinen 2019 kukkasin

Pääsiäisen kukkavieminen voi olla upea, näyttävä kimppu tai kestävä, persoonallinen kukka-asetelma tai ehkäpä pieni siro kukkakori tai kierrätyskukkanen kengässä ? Minkälainen on sinun pääsiäinen? =) (huom! klikkaa artikkeli auki nähdäksesi kuvat)

Sokoksen 3+1 päivää 20.-24.3

Joensuun Sokoksella myynnissä S-kukkakaupan asetelmia edulliseen hintaan 3+1 päivää tapahtuman aikana. Asetelmat on toteutettu Oasiksen floral foam noir ideal märkäsieneen, joka on väriltään musta ja saakin kaikessa tyylikkyydessään näkyä.

S-Kukkakuvakilpailu 2019

S-KUKKAKUVAKILPAILU 2019 S-kukka matkustaa.. Mutta minne kukat matkaavat kun lähtevät meiltä eteenpäin? Oliko meidän tekemä morsiuskimppu läsnä tärkeänä päivänäsi? Kuuliko S-kukkakaupan kastekranssi pienokaisen nimen ensimmäisten joukossa? Ilahdutitko ystävää tai puolisoa meidän tekemällä kimpulla tai asetelmalla? Tai onko omaksi iloksi ostettu pirteä gerbera tai viherkasvi ikuistettu kuvaan?  Lähetä meille KUVA meiltä ostetusta kukasta sen kauniissa uudessa… Lue lisää S-Kukkakuvakilpailu 2019

Hautajaiskukista

Joulupäivänä Yle julkaisi artikkelin, jossa käsitellään mm. hautajaisiin vietäviä kukkaviemisiä. Artikkeli avaa keskustelua aiheesta, joka koskettaa meitä jokaista jossain vaiheessa elämäämme. On hyvä kuitenkin vielä selventää hautajaiskukkiin liittyviä uskomuksia. Hautaustapa – oli kyseessä arkkuhautaus tai tuhkaus – ei määritä laskettavia kukkia. Myös siunaustilaisuus on samankaltainen kummassakin hautaustavassa. Joensuussa tai muualla Pohjois-Karjalassa eivät seurakunnat rajoita laskettavien… Lue lisää Hautajaiskukista

-20% täysistä kukkapunteista

Ennakkotilaajan etu: Saat -20% loppusummasta ostaessasi kerralla täysiä kukkapuntteja! Kukkien määrä myyntierässä vaihtelee, kysy lisätietoja myymälästämme! Etua ei voi yhdistää muihin etuihin/tarjouksiin. Voimassa toistaiseksi.